Cursusplanning 2010 en cursus Garmin BaseCamp

Vanaf vandaag staan de nieuwe cursusdatums weer op de sites gepubliceerd van GPS-Expert.nl en GPSopleiding.nl.

 

De grootste veranderingen voor het komend seizoen zijn dat de cursus voor het programma OnRoute Auto/Motor 2008/2009 is vervallen en we met een nieuwe cursus rond het programma BaseCamp van Garmin starten.

 

Het programma Garmin BaseCamp is gratis bij Garmin te downloaden en speciaal bedoeld voor gebruik samen met de Garmin Outdoor toestellen. Vroeger werd de zeer summiere Trip&Waypoint manager software bijgeleverd, maar tegenwoordig is er nu Garmin BaseCamp die zelf vanaf de Garmin Webiste dient te worden opgehaald.

 

GPS Outdoor met Garmin BaseCamp

Met deze cursus Garmin BaseCamp zitten we achter de PC en gaan we eerst de bediening van BaseCamp doorlopen, om een goed begrip van opbouw van het programma te hebben.

Daarna beginnen we met maken van waypoints, verschillende soorten routes, de via-punten in de routes, wat kan, maar ook wat niet kan met routes. Dit ondersteunen we door een aantal voorbeelden en oefeningen die u zelf uitvoert. Ook het downloaden en gebruiken van internet routes, converteren hiervan en aanpassen van deze routes behandelen we. Tussen de routes door komen er al tracks langs en aan het einde gaan we nog wat dieper in op de tracks.

Klik hier voor meer informatie