Motorbeurs GPS cursus actie & nieuwe GPS Wijzer


Onderwerpen:Motorbeurs GPS cursus actie

 

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht. Zelf staan we daar niet, maar toch hebben we een Motorbeurs actie voor jullie op de onderstaande cursussen:

 


Garmin Beginners Motor en Auto van € 49,95 voor € 41,95
Voor mensen die de GPS nog niet zolang hebben of bij wie het toestel nog vele geheimen kent, hebben we de beginners cursus voor Garmin.
In deze cursussen leert u uw toestel te bedienen en hoe routes in het toestel te maken en te rijden. En downloaden van een route en die weer laden in de GPS.

Lees hier meer …...


GPS en Computer voor Motor en Auto van € 49,95 voor € 41,95
Het vervolg op de toestel cursussen is het zelf kunnen maken van routes op de Windows of Apple computer, dus zelf de vakantie routes kunnen maken of bestaande routes kunnen aanpassen. Garmin BaseCamp is het standaard routeplanning programma van Garmin. Maar u maakt de route!

Lees hier meer …...


Tourplanner Cursus van € 69,95 voor € 59,95
De laatste cursus in ons programma, de master class is de Tourplanner cursus, speciaal voor routeplanners die ritten en tours voor grotere groepen mensen uitzetten.

Lees hier meer…...

 

Gebruik de volgende actiecode om de korting te krijgen: mb2013

Geldig tot en met 25 februari 2013

 


Nieuw GPS Wijzer boekje is nu verkrijgbaar

De nieuwe editie van de GPS Wijzer is uit en te koop, leverbaar uit voorraad.

In deze derde editie, 6de druk staat duidelijke uitleg voorop en is de informatie zowel toegankelijk voor beginners als voor gevorderden. Nu met nog meer uitleg over werken met en in Garmin BaseCamp. Naast Garmin outdoor worden ook de Garmin Edge en Mio Cyclo 300 en de Magellan eXplorist GPS toestellen behandeld.


Auteurs: Foeke Jan Reitsma & Joost Verbeek
Nederlands - Paperback - 232 pagina's (kleur)
Februari 2013 - 3de editie - ISBN: 9789000321131

€  18,50

Bestellen