Nieuwe site online

2 maart 2010 18:45

Zo, de nieuwe site is online geplaatst, heeft voor mij toch weer heel veel werk betekend de afgelopen 2 maanden. Ik hoop dat nu het leven weer wat gemakkelijker word, want bijwerken van deze site is een stuk makkelijker dan de oude site.

Samen met Gpsopleiding.nl zijn nu ook de cursusbeschrijvingen en inschrijfformulieren gelijk gemaakt, om ook de administratieve handelingen wat meer te stroomlijnen.

Ik ben zeker nog niet klaar, er zijn nog een aantal cursusbeschrijvingen die dienen te worden aangepast en hier en daar dient wat extra beeld/plaatjes/foto's te worden bij geplaatst.
Ook de relatiepagina is nog niet gereed.

Activiteitenkeuze overzicht.Onze grootste verandering is de de toevoeging van de cursusaabodpagina, waar u op basis van een activiteit of hobby de bijpassende cursussen kunt vinden.

 

OpleidingeskaartEn het toevoegen van de opleidingskaart met welke paden er tussen de cursussen bestaan.

 

In GPS cursusland is het lekker druk, veel Privé GPS cursussen, diverse workshops gehouden en nog te doen en "normale" cursussen te Leusden nog, me Spaanse les heeft er onder te lijden :)  Maar ik ben wel lekker bezig. Hangen voor de TV lukt me vrijwel niet meer. Ook de cursussen in België gaan best goed.