Samenwerkingen en meer.

We zijn 2 GPS samenwerkingen gestart:

4x4 Centrum ErmeloDe 1ste loopt al wat langer in voorbereiding, maar nu staat de workshop ook officieel op hun site, de GPS Cursus bij 4x4 Centrum Ermelo te Ermelo. Inschrijven voor de cursus direct bij 4x4 Centrum.

RallyAdventureShopDe 2de is nu ook rond en dat is een kleine serie van GPS Basis en GPS Mapsource die we voor de RallyAdventureShop gaan verzorgen. Inschrijven ook via hun site, en mogelijk later ook direct via deze site.

 

Ondertussen zitten we geduldig te wachten op de nieuwe Garmin MapSource versie, de nieuwe Garmin BaseCamp versie die een Google Earth abonnement met Custom Maps voor Oregon en Dakota serie GPS toestellen gaat krijgen.
En de zumo 220 komt eraan, soort opvolger van de nuvi 510 en 500 serie, maar dan met zumo660 software?  Nu gok ik wat, maar zou zomaar kunnen.

Me zumo 550 is net gerepareerd, de bovenste knop viel uit het rubber (sinds jan 2006 in mijn bezit), dus die kan komend seizoen weer mee op de motor. Voor woon-werk doet de zumo660 momenteel dienst als "pekel" gps.

Owh ja, en ik las dat een aantal financiële nerds hadden bedacht dat het voor TomTom goed zou zijn als Garmin het zou overnemen....  wat een nerds :)    geldnerds dat wel :)  Tsja, ieder bedrijf wat op een beurs staat is afhankelijk van de markt om hun heen, dus ook al doe je het goed, je waarde kan flink dalen door een roddel (of stijgen).

EN! Het lijkt er sterk op dat vandaag de lente toch is begonnen   mooi weer, maar dat is het de hele week al, een stuk warmer dan de maanden daarvoor.