Nieuws

17 januari 2010 21:55
Sinds de laatste posting in de blog van 2009 is het lang stil gebleven, druk met van alles en de bedoeling om ook een nieuwe website in de lucht te brengen, maar dat kost me veel tijd en dan ben ik liever bezig met geven van cursussen Smile en het volgen van cursussen zoals Spaans en Salsa.
 
Voor de GPS cursussen is 2009 geen slecht jaar geweest. Vulling van de groepscursussen is moeilijk, zeker omdat wij geen koppelverkoop hebben van toestellen, maar alleen de kennis verkopen, is het te merken dat we moeilijker te vinden zijn. Met de Prive GPS cursussen gaat het best goed en zo af en toe een workshop. De laatste workshop was voor een Daker 2010 ondersteuningsteam, waarbij we een mix van binnen/buiten hebben gedaan,. Eerst de theorie en daarna de praktijk.
 
Ondertussen is er wel steeds meer samenwerking tussen de diverse trainers van GPS-Expert en GPSopleiding.nl, de groep word langzamerhand groter. Iedereen heeft zo zijn specialisme.
 
Vanwege de komst van de OnRoute Wandel, Fiets en Motorkaart gaan we onze cursussen Garmin Beginners en Mapsource Garmin verdelen in 2 thema’s: Outdoor en Gemotoriseerd. De uitwerking op de website word komende maand zichtbaar.
 
De Gevorderden Garmin cursus word een echte Tourplanner cursus, voor de mensen die willen leren hoe ze een universele route kunnen maken die geschikt is om in alle toestellen te laden, met als doel dat iedereen altijd de goede route loopt, fiets, rijd. De nieuwe datums voor alle cursussen in het 1ste halfjaar van 2010 staan wel weer online met deze versie van de website.