Mogelijkheden voor ondersteuning van uw GPS bedrijfsactiviteiten

U heeft een bedrijf en uw klanten gebruiken navigatietoestellen. Mogelijk verkoop u zelfs deze GPS toestellen of verkoopt u reizen met GPS routes, maar u heeft geen tijd om uw klanten ook daadwerkelijk goed te ondersteunen in gebruik van de navigatie toestellen.

 

Cursus voor uw klanten

Wij hebben wel de kennis om uw klanten te kunnen helpen door middel van ons eigen cursusaanbod, mogelijk in combinatie met ons Kortingsbon systeem als extra service naar uw klanten toe. Maar uw klant verwennen kan ook door middel van een Workshop bij u op locatie, zodat de klanten toch bij u in de winkel zijn.

 

Advies / Consultancy

Wij zijn ook beschikbaar voor consultancy en advies aan bedrijven. Indien u iemand zoekt om vragen aan te stellen hoe u zelf het beste uw routes/tracks kun uitzetten, maken, bewerken, en distribueren dan kunnen wij u daar prima mee helpen.

 

Personeelstraining

Indien u wenst dat u of uw personeel getraind word, ook dat kan, we gebruiken het train de trainer principe, zodra we de kennis aan u of uw personeel hebben overgedragen, "verdwijnen" we weer en kan de getrainde persoon de rest van uw personeel trainen en/of ondersteunen.

 

Hulp voor U

We kennen voor bedrijven die Navigatietoestellen verkopen ook de mogelijkheid tot het verkrijgen van onregelmatige ondersteuning, waarbij we eens in de zoveel tijd u een factuur sturen met verbruikte tijd die wij aan e-mails en/of telefoontjes met u hebben besteed.

De communicatie vind zoveel mogelijk plaats per e-mail of in de avonduren per telefoon.

 

Contact

U kunt u wensen aan ons doorgeven via ons algemeen telefoonnummer of door het invullen van ons contactformulier.

GPS-Expert.nl