Boek: Garmin GPS gids 2.0

Garmin GPS gids

Heel veel informatie voor beginner, gevorderden en verdient de titel Encyclopedie, zoveel informatie staat er in!

Auteur: Peter Gielen
Nederlands (vlaams) - hard cover - veel illustraties - A4 formaat - 1.88kg - 4960 pagina's - december 2013 - ISBN: 9789491573019

Als je een buitensport GPS koopt, zou je denken dat die even eenvoudig werkt als een autonavigatie. Niets is minder waar.

Omdat deze GPS geschikt is om te werken met diverse kaarten en voor verschillende toepassingen zijn er heel wat instellingen mogelijk. Elke instelling heeft een gevolg voor je navigatie. En dat is nu net de kunst om goed te werken met een buitensport GPS. Als je de instellingen goed onder de knie hebt, begrijp je de werking van het toestel. En al snel zal je het niet meer kunnen missen.

Het plannen van een digitale buitensport-activiteit is een samengaan van hardware (GPS en PC) en software (BaseCamp en digitale kaarten).

Dit boek is uniek in zijn soort, omdat het al deze aspecten samenbrengt. Het leert je hoe de dingen stap voor stap aan te pakken. Hoe werkt een GPS? Welke GPS koop je bij voorkeur? Wat met de batterijen? Hoe werkt de software ?

Er bestaan 9 manieren om te navigeren. Welke methode gebruik ik best voor mijn activiteit? Welke instellingen zijn optimaal ? Welke kaarten moet ik aanschaffen ? Hoe kan ik mijn activiteit vooraf en achteraf analyseren? Er zijn aparte hoofdstukken voorzien over het geocachen en over de Edge 810 en Edge Touring, omdat deze toch wel anders functioneren.

Honderden illustraties, tips, stappenplannen, weetjes en randinformatie moeten je op weg helpen om het beste uit je GPS te halen. Verstaanbaar uitgelegd voor beginners, maar ook voer voor gevorderden!

 

Toestellen die in het boek worden behandeld:

  • eTrex 20/30
  • Dakota 10/20
  • GPSmap 62 series
  • Oregon 450 en 550
  • Montana 600 serie
  • Monterra (Android based)
  • Edge 810 en Edge Touring
  • BaseCamp voor Windows word uitgebreid behandeld (BaseCamp voor OS X niet).

 

Ook met vergelijkende koopgids, wanneer je nog een toestel wens aan te schaffen.

 

De Garmin GPS gids is een boek dat niet meegaat naar buiten, maar het naslagwerk voor thuis is!

 


U kunt het boek bestellen bij bol.com