Welke GPS cursussen hebben we voor Camperrijders?

Voor Camperrijders hebben we diverse GPS cursussen:

 


Basis cursus

Camperrijdend

Voor mensen die de GPS nog niet zolang hebben of bij wie het toestel nog vele geheimen kent, hebben we de beginners cursussen voor Garmin en TomTom toestellen:

In deze cursussen leert u uw toestel te bedienen en hoe routes in het toestel te maken en te rijden. En downloaden van een route en die weer laden in de GPS.

 


Zelf routes maken op de PC

CamperinhetgrasHet vervolg op de toestel cursussen is het zelf kunnen maken van routes op de Windows of Apple computer, dus zelf devakantie routes kunnen maken of bestaande routes kunnen aanpassen.

Garmin BaseCamp is het standaard routeplannings programma voor op de PC en voor op de Apple computer van Garmin. Maar het is handwerk, U maakt de route!

Garmin MapSource cursus is wel mogelijk, maar dan alleen via een Privé GPS cursus (zie hieronder).

 

 


Overige cursussen:

 

Privé GPS cursus

Voor mensen die individuele aandacht prettiger vinden of hele specifieke wensen hebben zoals een wereldreis, door Afrika trekken, het Pieterpad, naar Santiago de Compostella, bestaat er de Privé GPS Cursus. In een blok van 4 uur kunnen samen met u vele aspecten behandelen. Meestal binnen met de GPS in de hand en/of achter de computer, maar ook buiten kunt u van ons Privé GPS cursus krijgen.

 

GPS Workshop op maat

Als en een groep van minimaal 6 personen bij elkaar heeft, dan komen we ook naar u toe of geven voor uw groep een specifieke buiten of binnen cursus. De GPS Workshop op maat kan bij u of op een door ons georganiseerd locatie worden gegeven.

 

Tourplanner cursus

Voor de echte routeplanners hebben we ook nog een master classs, de Tourplanner cursus speciaal voor mensen die routes en/of tracks maken voor grotere groepen mensen zoals clubs of reisbureaus.