Welke GPS cursus is geschikt voor motorrijders?

Voor motorrijders hebben we diverse GPS cursussen:

 


Basis cursus

Groep motorrijders

Voor mensen die de GPS nog niet zolang hebben of bij wie het toestel nog vele geheimen kent, hebben we de beginners cursussen voor Garmin en TomTom toestellen:

In deze cursussen leert u uw toestel te bedienen en hoe routes in het toestel te maken en te rijden. En downloaden van een route en die weer laden in de GPS.

 


Zelf routes maken op de PC

Het vervolg op de toestel cursussen is het zelf kunnen maken van routes op de Windows of Apple computer, dus zelf de vakantie routes kunnen maken of bestaande routes kunnen aanpassen.

Garmin BaseCamp is het standaard routeplannings programma voor op de PC en voor op de Apple computer van Garmin. Maar het is handwerk, U maakt de route!

Garmin MapSource cursus is wel mogelijk, maar dan alleen via een Privé GPS cursus (zie hieronder).

 

 


Overige cursussen:

 

Privé GPS cursus

Voor mensen die individuele aandacht prettiger vinden of hele specifieke wensen hebben zoals een wereldreis, door Afrika trekken, het Pieterpad, naar Santiago de Compostella, bestaat er de Privé GPS Cursus. In een blok van 4 uur kunnen we samen met u vele aspecten behandelen. Meestal binnen met de GPS in de hand en/of achter de computer, maar ook buiten kunt u van ons een Privé GPS cursus krijgen.

 

GPS Workshop op maat

Als en een groep van minimaal 6 personen bij elkaar heeft, dan komen we ook naar u toe of geven voor uw groep een specifieke buiten- of binnen cursus. De GPS Workshop op maat kan bij u of in een door ons georganiseerd locatie worden gegeven.

 


Professioneel routes maken voor groepen, clubs en reisbureau's

Motorroute met kaart

De laatste cursus in ons programma, de master class is de Tourplanner cursus, speciaal voor routeplanners die ritten en toers voor grotere groepen mensen uitzetten.

Door de snelheid van kaart updates van Garmin en het altijd herberekenen van TomTom, de vaak niet goed gecontroleerde toestel instellingen van TomTom en Garmin zorgen ervoor dat menig GPS route bij inladen of na 1 herberekening al helemaal veranderd is.

Hier zijn meerdere oplossingen voor en wij weten precies waar de pijnpunten liggen en waarop te letten tijdens het maken van deze universele routes.

Het type toestel is niet relevant tijdens deze cursus, deze cursus is geschikt voor Garmin en TomTom route routeplanners.