Nieuwsbrief 29 september 2010

Logo GPS-Expert.nl
 
Ja, we zijn gek op onze hobby. We geven Privé GPS cursus bij cursisten (max 3) thuis door heel Nederland. Maar we geven ze ook in groepsverband bij ons in Leusden en kunnen bij voldoende deelnemers (min 6) ook een workshop bij u op locatie geven.
 
Uw hobby is bezig zijn met uw sport en de GPS als gereedschap erbij te hebben voor ontspannen onbekende wegen te ontdekten. Maar als het gebruik van de GPS geen ontspannen is? Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem, daar kunnen we u prima bij helpen met onze buiten en binnen cursussen.
 
Nieuw is onze cursus Garmin BaseCamp voor op de PC en/of Mac, dit programma is speciaal bedoeld voor de Garmin Outdoor toestellen en wij leren u hoe u het programma kunt gebruiken om o.a. een route/track te kunnen downloaden en in uw toestel te zetten. 
 
De cursus Garmin MapSource met het maken/bewerken en laden van routes/tracks is zeer goed gewaardeerd
 
Naast onze uitgebreide aanbod voor de Garmin Gessenn kunt u bij sommige cursussen ook met een Satmap Active of TomTom terecht.
 
Onze groepscursussen zijn buiten of binnen en kosten tussen de € 40 en € 50 euro per persoon. Privé GPS cursussen zijn vanaf € 60.
 
http://www.gps-expert.nl/aanbod
http://www.gps-expert.nl/prive
http://www.gps-expert.nl/workshop
http://www.gps-expert.nl/basecamp
 
 

Mogelijk dat er in uw organisatie interesse is bij u, uw leden en/of klanten in het goed of beter leren omgaan de GPS. Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst of bijvoorbeeld graag een workshop bij u op locatie zou wensen. 

Met vriendelijk groet

GPS-Expert team

W1      www.gps-expert.nl
W2      www.gps-expert.be
Forum  forum.gps-expert.nl

 
Wij geven alleen cursussen en verkopen geen GPS toestellen en/of GPS kaarten of andere accessoires.

--

powered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd