Welke GPS cursussen hebben we voor wandelaars?

Wandelaars

Steeds vaker wordt bij wandelen, lopen/tracking en hardloopsporten gebruik gemaakt van hand GPS-ontvangers en sporthorloges. Daarvoor zijn verschillende apparaten bruikbaar. Om de GPS-ontvanger te leren kennen en te leren hoe u moet omgaan met coördinaten, routes, tracks en meer kunt u bij ons een cursus volgen.

 

We hebben een aantal cursussen voor wandelaars en sporters:GPS Kennismakings cursusWorkshop Kennismaken met GPS (buiten)

 

In deze cursus wordt uitgelegd hoe GPS-ontvangers werken en hoe u ze kunt gebruiken. Deze kennis is geschikt voor zowel wandelen, fietsen, paardrijden en kanoën/kajakken.

Deze cursus wordt buiten gegeven en de routes worden wandelend afgelegd. Met de kennis en informatie uit deze cursus kunt u bepalen welk toestel en kaart vooor u geschikt zijn om aan te schaffen.

 

Prijs:  € 30,-

Verder naar de volledige beschrijving

Direct inschrijven

 Garmin Outdoor GPS workshop (buiten)

Wandelen en kaart kijkenIn deze cursus gaan we ook naar buiten en gaan we u proberen alle belangrijke ins en outs rond het navigeren met uw GPS toestel bijbrengen. Ook voor als u nog geen eigen GPS toestel heeft.

 

Prijs:  € 39,-

Verder naar de volledige beschrijving

Direct inschrijven

 Garmin BaseCamp logoGPS en Computer voor Outdoor- en Sportactiviteiten

Het vervolg op de buitencursussen is het zelf kunnen maken van routes en tracks op de PC, dus zelf de vakantie routes kunnen maken of bestaande routes en tracks te kunnen aanpassen. Garmin BaseCamp is het standaard routeplanning programma voor op de PC van Garmin voor de Outdoor toestellen op Windows en Apple computers. In onze cursus GPS en Computer voor Outdoor- en Sportactiviteiten leren we u alle aspecten van dit programma om uw routes te kunnen maken. 

 

Windows logo en Mac logoPrijs:  € 50,-

Verder naar de volledige beschrijving

Direct inschrijven

 


Overige cursussen:


Privé GPS cursus

Voor mensen die individuele aandacht prettiger vinden of hele specifieke wensen hebben zoals een wereldreis, door Afrika trekken, het Pieterpad, naar Santiago de Compostella, bestaat er de Privé GPS Cursus. In een blok van 4 uur kunnen we samen met u vele aspecten behandelen. Meestal binnen met de GPS in de hand en/of achter de computer, maar ook buiten kunt u van ons een Privé GPS cursus krijgen.

Meer lezen....


GPS Helpdesk

Telefonische ondersteuning voor uw GPS toestel en GPS programma's en kaarten op de computer. Dit kan een cursus zijn, even bijspijkeren en meekijken met maken van routes/tracks, kaarten installeren en nog veel meer. Van 30 min tot maximaal 3 uur, altijd op afspraak en meestal 's avonds.

Meer lezen....   of   direct reserveren


GPS Workshop of GPS infosessie op maat

Als en een groep van minimaal 6 personen bij elkaar heeft, dan komen we ook naar u toe of geven voor uw groep een specifieke buiten- of binnen cursus. De GPS Workshop op maat kan bij u of op een door ons georganiseerd locatie worden gegeven.

Meer lezen....