Het spamfilter van deze website is tijdelijk buiten werking. Totdat het probleem is opgelost kunnen nieuwe bijdragen niet geaccepteerd worden. Probeer over een paar minuten nog eens.

De beheerders en moderators van deze website zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erkent u dat alle berichten op deze website de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of trainers (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

U geeft verder aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel-georiënteerde berichten plaatst. Verder dient u zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als u zich niet houd aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt, kunt u meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel uw service provider op de hoogte worden gesteld van uw gedrag. Het IP-adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de website te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op uw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven worden. Door deze voorwaarden te accepteren stemt u ermee in dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Het beheer van de website is niet aansprakelijk voor hackpogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en pagina's te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het e-mailadres dat u opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van uw account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.
U kunt zelf uw abonnement op onze nieuwsbrieven beheren.

Als cursist kent u een speciale status en kunt u ook het laatste cursusmateriaal downloaden van de cursussen welke u gevolg heeft.  En toegang tot de extra handleidingen die wij maken en tijdens cursussen verspreiden.

Verspreiding van cursusmateriaal aan 1ste lijns familie is toegestaan, verder verspreiding of publicatie op internet door u of door uw familie is verboden op straffe van het betalen van een boete van € 1000,=  Wij markeren ons materiaal onzichtbaar.

 

Account-informatie
Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.
GPS en Ervaring
Wat is uw ervaring met GPS gebruik?
Welk merk en type GPS heeft u?
Voor welke (hoofd) activiteit gebruikt u uw GPS?
Ik kun hier extra informatie plaatsten over wat u met de gps doet.
Persoonlijke Informatie
Uw voornaam
Uw achternaam.
Wat is uw leeftijd? De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Uw woonplaats
In welk land woont u?
Uw vaste telefoonnummer. De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Uw mobiele telefoonnummer De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Link naar uw eigen website in formaat: http://www.websitenaam.land
Leveringsvoorwaarden

 


Voorwaarden van onze groepscursussen:

 1. Door middel van uw on-line inschrijving verplicht u zich tot betaling van het cursusgeld binnen 30 dagen en uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus.
 2. Uw inschrijving is persoonlijk en voor deelname van 1 persoon.
 3. Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor aanvang van de cursus.
 4. Bij annuleren binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus vindt geen restitutie plaats.
 5. U kunt binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus uw inschrijving doorschuiven naar een latere datum, de kosten bedragen dan € 20,=
 6. U kunt wel iemand anders laten deelnemen in uw plaats.
 7. Als het minimale aantal deelnemers niet wordt gehaald, zal de cursus worden geannuleerd en kunt u kiezen voor restitutie van het cursusgeld of u kiest bij ons een nieuwe cursusdatum.
 8. Deelname aan onze cursussen geschiedt geheel op eigen risico: GPS expert en haar instructeurs zijn tegenover de deelnemers niet aansprakelijk voor enige persoonlijke en/of materiële schade en/of gevolgschade van welke aard en omvang dan ook, welke tijdens een cursus is ontstaan.

 


Voorwaarden van onze Privé cursus:

 1. Door middel van uw on-line inschrijving verplicht u zich tot betaling van het cursusgeld binnen 30 dagen en uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus.
 2. Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor aanvang van de cursus.
 3. Bij annuleren binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus vindt restitutie plaats minus € 20,= administratiekosten.
 4. In overleg is het wel mogelijk uw cursus door te schuiven naar een latere datum, meestal zonder kosten, maar is het binnen 5 dagen, dan rekenen we € 20,= administratiekosten.
 5. U kunt wel iemand anders laten deelnemen in uw plaats, mits de reisafstand niet teveel afwijkt.
 6. Deelname aan onze cursussen geschiedt geheel op eigen risico: GPS expert en haar instructeurs zijn tegenover de deelnemers niet aansprakelijk voor enige persoonlijke en/of materiële schade en/of gevolgschade van welke aard en omvang dan ook, welke tijdens een cursus is ontstaan.

 


Voorwaarden van onze Cursus reizen:

We proberen hier zoveel mogelijk de ANVR Reisvoorwaarden te volgen.

Bekijk de ANVR reisbrochure van 2010:   ANVR-reis2010.pdf ANVR-reis2010.pdf


In het kort:

 1. Door middel van uw on-line inschrijving verplicht u zich tot betaling van het cursusgeld.
 2. Bij inschrijving dient u 15% van het cursusbedrag aan te betalen.
 3. Het restant van het cursusgeld dient uiterlijk 6 weken voor aanvang te zijn betaald
 4. Bij wijzigingen tot 28 dagen vóór de vertrekdag rekenen we geen kosten, daarna rekenen we € 27,= per mutatie als administratiekosten.
 5. Annulering door u:
  • • bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;
   • bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom;
   • bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom;
   • bij annulering vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;
   • bij annulering vanaf de 14de dag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;
   • bij annulering vanaf de 5de dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;
   • bij annulering op de vertrekdag of later: de volle reissom.
 6. Annulering vanuit onze zijde:
  • annulering bij/door overmacht
  • annulering indien het minimum aantal deelnemers niet is bereikt,
  • u ontvang minimaal 32 dagen vóór aanvang van de cursusreis of deze zal plaatsvinden.
 7. Deelname aan onze cursussen geschiedt geheel op eigen risico: GPS expert en haar instructeurs zijn tegenover de deelnemers niet aansprakelijk voor enige persoonlijke en/of materiële schade en/of gevolgschade van welke aard en omvang dan ook, welke tijdens een cursus is ontstaan.