Koop ik een Garmin kaart als (micro)SD of DVD versie?

Als u een Garmin kaart voor uw toestel wilt kopen, kies dan alstublieft voor de CD/DVD variant. De (micro)SD-card variant kan namelijk alleen in uw toestel gebruikt worden en met de CD/DVD kunt u de kaart op de computer en in uw toestel gebruiken.

Niet:  microSD card neit gebruiiken      Wel:   DVD wel gebruiken

Zeker tijdens een binnencursus komt u er al snel achter dat werken met de kaart op de computer juist reuze handig is. Hiermee kunt u uw routes en tracks controleren op een groot scherm.

De inhoud van de SD-card is niet te kopiëren naar uw computer!

 

De enige reden om toch voor een kaart op (micro)SD te kiezen is als u niets met de PC wilt doen, de kaart tijdelijk wilt gebruiken en daarna wilt doorverkopen, of dat u de kaart op micro(SD) in meer dan 1 toestel wilt kunnen gebruiken. De DVD versie kan namelijk maar aan 1 toestel gekoppeld worden, de (micro)SD kaart is in alle ondersteunde toestellen te gebruiken.

 

Ondertussen weten we dat de kaarten op SD-card wel op de PC en Apple te gebruiken zijn, maar dan alleen in het programma BaseCamp van Garmin en alleen als het toestel en/of SD-card continue aan de PC blijven gekoppeld.

 

Welke kaarten van SD of GPS kan ik in BaseCamp gebruiken?