Welke GPS Boeken bestaan er en zijn handig?

Er zijn diverse boeken beschikbaar die over het gebruik van Outdoor GPS'en gaan. Hieronder een kleine opsomming van boeken die handig zijn als leermateriaal en naslagwerk.

 

Hier een video "review" van Garmin GPS Gids en GPS Wijzer boeken:

 

Alles over GPS - boek  € 13,95

Dit is beginners boek, welke in 116 bladzijde de werking en gebruik van GPS uitlegt. Online als website is het boekje te lezen, maar ook als papieren versie te bestellen.

Er is zelfs een doe het zelf GPS cursus op de site te vinden met routes door heel Nederland om te oefenen.

meer info: Alles over GPS bij Bol.com

 

GPS Wijzer 4de editie (jan. 2014)  € 18,50

De GPS Wijzer is een handzaam boekje waarin de Garmin outdoor en sport toestellen worden behandeld. Nu ook met uitgebreide BaseCamp uitleg. Echt een handig boekje met veel informatie. Boekje rustig doorlezen, en maak gebruik van kleine geeltjes om de bladzijden te markeren die je snel wilt kunnen terugvinden. Nieuw zijn de snel-leer-wijzer en veel gestelde vragen in dit boek

verder lezen over dit boekje....

 

Garmin GPS gids 2.0  € 48,90

Dit grote boek in A4 formaat, 4cm dik en weegt 1,88kg is een zeer compleet boekwerk over de Garmin GPS outdoor toestellen, kaarten en hun instellingen en uitleg over de werking van BaseCamp. Zo zwaar dat je deze niet makkelijk meeneemt, maar voor thuis is het een ware encyclopedie die heel vele informatie bevat in tekst, afbeeldingen en illustraties.

verder lezen over dit boek....

 

Zakboek Kaart Kompas GPS  € 6,00

Dit is een heel klein boekje, waarbij het zwaartepunt ligt op het leren omgaan met Kaart en Kompas.  De GPS is wat ondergeschikt, maar de basis is coördinaten en leren die van/naar een kaart te kunnen lezen. Totaal 95 bladzijden in een zeer handzaam formaat.

meer info: Zakboek Kaart Kompas GPS bij Bol.com