GPS Zelfstudie via DVD's en video-instructies

 

Eén van de mogelijkheden is het kopen van een GPS cursus op DVD.

 

Op pad met de Garmin GPS voor wandelaars en fietsers.

Titel: Fietsen en wandelen met de Garmin GPS - Auteur: Hans Vaessen - ISBN: 9789081918411 - Medium: computer DVD - Duur: 4 uur.

In de DVD videocursus ‘Op pad met de Garmin GPS’ word op duidelijke manier uitleg gegeven over de werking van een handheld outdoor GPS. Stap voor stap leer je het apparaat in te stellen, navigeren met de GPS, het downloaden van tochten en het zelf maken van tochten.


De DVD bevat 4 uur video en is gericht op de Garmin eTrex, Dakota, Oregon, GpsMAP62, Edge en Montana in combinatie met het software programma Basecamp.

Let op: de DVD kan alleen gebruikt worden op een PC en niet in een DVD speler.


Prijs: €27,95, inclusief verzendkosten.


Bestellen via GPS Zelfstudie website


 
 

Cursus Garmin MapSource voor toerders op motor of in auto.

Titel: Videocursus Garmin MapSource - Auteur: Hans Vaessen - ISBN: 9789081918404 - Medium: computer DVD - Duur: 4 uur.

Een complete cursus van Garmin's Mapsource route programma op DVD.

Zo'n vier uur lang gedetaillerde uitleg over de werking van Garmin Mapsource. En vooral: wat je wel en niet moet doen. Wat zijn de valkuilen die, ondanks het gemak van de GPS, onderweg toch kunnen zorgen voor de nodige ergernis.

De cursus is zowel bedoeld voor wie nèt een Garmin heeft gekocht als voor wie er al jaren mee rijdt. Voor wie met twee linkerhanden achter de computer zit, maar ook voor de meer doorgewinterde gebruiker.

Een ander belangrijk thema is ‘herberekenen’. Want ook daar is veel verwarring over. Niet zo vreemd trouwens, want er zijn drie soorten herberekenen. En van de laatste twee zijn er weer twee categorieën. Het wordt je allemaal haarfijn uitgelegd.

 

Prijs: €29,95, inclusief verzendkosten.


Bestellen via website van MrGPS

Videocursus Garmin MapSource